Blast chiller AT05ISO
€ 3.050,00
€ 2.890,00 Cena bez PDV-a
Shock freezer je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u velikoj meri ocuva sve kvalitete hrane.
Ovaj proizvod utrostrucava duzinu trajanja i mogucnost cuvanja hrane.
Blast Chiler spusta temperaturu jezgra hrane sa +90°C na +3°C za 90 min.
Shock Freezer spusta temperaturu jezgra hrane sa +90°C na -18°C za 270 min.
- Dim: 750x740x870/890 mm
- Unutrašnje dim: 610x410x410 mm
- Kapacitet : 5 GN 1/1, 5 x 600x400
- Proizvodnja : 20 Kg hladjenje do +3°C / 15 Kg zamrzavanje do -18°C
- prikljućna snaga: 1424 W
- rashladno sredstvo: R 404 A
- izrada: Inox
- Proizvodnja: Italija
Preuzmi datoteku:
Pošaljite nam upit za ovaj proizvod
- Katalog šok komora Tecnodom AT05ISO [634 kB]
Možda bi Vas zanimalo još i ovo?
Shock freezer-šok komora je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u ...
€ 4.350,00 Cena bez PDV-a
Više
Profesionalna šok komora za brzo (naglo) hlađenje i zamrzavanje hrane u restoranima,
zadržava svoja svojstva jer se ...
Shock freezer je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u ...