Blast chiller AT05ISO

€ 3.050,00 € 2.890,00 Cena bez PDV-a

Shock freezer je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u velikoj meri ocuva sve kvalitete hrane.
Ovaj proizvod utrostrucava duzinu trajanja i mogucnost cuvanja hrane.
Blast Chiler spusta temperaturu jezgra hrane sa +90°C na +3°C za 90 min.
Shock Freezer spusta temperaturu jezgra hrane sa +90°C na -18°C za 270 min.

  • Dim: 750x740x870/890 mm
  • Unutrašnje dim: 610x410x410 mm
  • Kapacitet : 5 GN 1/1, 5 x 600x400
  • Proizvodnja : 20 Kg hladjenje do +3°C / 15 Kg zamrzavanje do -18°C
  • prikljućna snaga: 1424 W
  • rashladno sredstvo: R 404 A
  • izrada: Inox
  • Proizvodnja: Italija
Preuzmi datoteku:
Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Možda bi Vas zanimalo još i ovo?

Shock freezer-šok komora je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u ...
Profesionalna šok komora za brzo (naglo) hlađenje i zamrzavanje hrane u restoranima, zadržava svoja svojstva jer se ...
Shock freezer je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u ...
Profesionalna šok komore za brzo (naglo) hlađenje i zamrzavanje hrane u restoranima, zadržava svoja svojstva jer se ...
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.