Blast chiller šok komora AT10ISO
€ 4.350,00 Cena bez PDV-a
Shock freezer-šok komora je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u velikoj meri ocuva sve kvalitete hrane.
Ovaj proizvod utrostrucava duzinu trajanja i mogucnost cuvanja hrane.
Brzo hladjenje na +3 do 25kg proizvoda po jednom ciklusu
Brzo zaledjavanje na -18 do 20kg proizvoda po jednom ciklusu
Brzo zaledjavanje sa +3 na - 40 u prostoru do 25 kg proizvoda za 35min
- Dim: 750x740x870/1300 mm
- Kapacitet : 10 GN 1/1, 5 x 600x400
- Šok komora ima ubodnu sondu za praćenje i šokiranja u centru proizvoda . Radi na -40 stepeni.
- prikljućna snaga: 1500 W
- rashladno sredstvo: R 404 A
- izrada: Inox
- Proizvodnja: Italija
Preuzmi datoteku:
Pošaljite nam upit za ovaj proizvod
- Šok komora 10 plehova Tecnodom [479 kB]
Možda bi Vas zanimalo još i ovo?
Profesionalna šok komora za brzo (naglo) hlađenje i zamrzavanje hrane u restoranima,
zadržava svoja svojstva jer se ...
Shock freezer je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u ...
Shock freezer-šok komora je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u ...
€ 4.350,00 Cena bez PDV-a
Više