Blast chiller šok komora AT10ISO

€ 4.350,00 Cena bez PDV-a

Shock freezer-šok komora je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u velikoj meri ocuva sve kvalitete hrane.
Ovaj proizvod utrostrucava duzinu trajanja i mogucnost cuvanja hrane.

Brzo hladjenje na +3 do 25kg proizvoda po jednom ciklusu

Brzo zaledjavanje na -18 do 20kg proizvoda po jednom ciklusu

Brzo zaledjavanje sa +3 na - 40 u prostoru do 25 kg proizvoda za 35min

  • Dim: 750x740x870/1300 mm
  • Kapacitet : 10 GN 1/1, 5 x 600x400
  • Šok komora ima ubodnu sondu za praćenje i šokiranja u centru proizvoda . Radi na -40 stepeni.
  • prikljućna snaga: 1500 W
  • rashladno sredstvo: R 404 A
  • izrada: Inox
  • Proizvodnja: Italija
Preuzmi datoteku:
Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Možda bi Vas zanimalo još i ovo?

Profesionalna šok komora za brzo (naglo) hlađenje i zamrzavanje hrane u restoranima, zadržava svoja svojstva jer se ...
Shock freezer je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u ...
Shock freezer-šok komora je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u ...
Profesionalna šok komore za brzo (naglo) hlađenje i zamrzavanje hrane u restoranima, zadržava svoja svojstva jer se ...
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.