sve-potrebno-za-ugostitelje

Savršenstvo u opremanju profesionalnih kuhinja: Naša saradnja sa nemačkim brendovima MEIKO i RATIONAL i italijanskim brendom LA INOX
Savršenstvo u opremanju profesionalnih kuhinja: Naša saradnja sa nemačkim brendovima MEIKO i ...
Više
Zašto je profesionalna oprema ključna za vaš uspeh?
Zašto je profesionalna oprema ključna za vaš uspeh? U profesionalnim kuhinjama svaki detalj je ...
Više
Osvežite Svoj Biznis uz OFFERTA 011: Frižider za Piće koji Pravi Razliku
U svetu ugostiteljstva i maloprodaje, gde prvi utisak i kvalitet usluge zauzimaju centralno mesto, ...
Više
Feižider za piće DKS142 B proglašen za najbolji dizajn u 2022
Frižider za piće Scandomestic DKS 142 B: Luksuz i Efikasnost u Svakom Gutljaju Dragi naši ...
Više
Offerta 011 na Svetskom Sajmu Ugostiteljske Opreme HOST u Milanu
OFFERTA 011 na Svetskom Sajmu Ugostiteljske Opreme HOST u Milanu U svetu ugostiteljstva i ...
Više
Unapredite Vašu Kuhinju sa Alphatech Konvektatom i Novim Modelom - Synapsy
Unapredite Vašu Kuhinju sa Alphatech Konvektatom i Novim Modelom - Synapsy Kada je reč o ...
Više
Tri neophodna elementa za omiljenu pekaru - recept, namirnice i oprema
Miris sveže pečenog hleba i kroasana omiljeni je miris jutra svakog sladokusca. Ritual odlaska na ...
Više
Važan element svake kuhinje - hladni sto
Iskusni ugostitelji znaju koliko je važno u kuhinji imati hladne stolove. Kuvarima su prava pomoć, a ...
Više
Srećne praznike želi vam Offerta 011!
Dragi saradnici, ušli smo u Novu poslovnu godinu. Želimo vam da svima nama ova 2023. godina ...
Više
Mašine za obradu mesa - alat za prave majstore
Nema pravog kulinarstva u Srbiji bez mesa. Zato je obrada mesa vrlo važan proces u kulinarstvu. ...
Više
OPREMA ZA HIGIJENU: Najvažniji element svakog ugostiteljskog objekta
S ozbirom da polako izlazimo iz pandemije, pretpostavka je da ćemo ređe viđati sredstva za ...
Više
Stižu topli dani, obezbedite frižider za piće na vreme
Ima onih koji ne vole led, ali žele hladno piće. Pripremite se za njih, a mi ćemo vam predstaviti ...
Više- 1
- 2