Blog

osvezite-svoj-biznis-uz-offerta-011-"Bongard-Gd-Tradicij-Sreć-Inovacij-z-Savršenstvo--Pekarstvu."

  Kada pomislite na vrhunske pekarske mašine, ne možete zaobići Francusku, zemlju sa bogatom ...

Više

Osvežite Svoj Biznis uz OFFERTA 011: Frižider za Piće koji Pravi Razliku

U svetu ugostiteljstva i maloprodaje, gde prvi utisak i kvalitet usluge zauzimaju centralno mesto, ...

Više

Feižider za piće DKS142 B proglašen za najbolji dizajn u 2022

Frižider za piće Scandomestic DKS 142 B: Luksuz i Efikasnost u Svakom Gutljaju Dragi naši ...

Više

Offerta 011 na Svetskom Sajmu Ugostiteljske Opreme HOST u Milanu

OFFERTA 011 na Svetskom Sajmu Ugostiteljske Opreme HOST u Milanu  U svetu ugostiteljstva i ...

Više

Unapredite Vašu Kuhinju sa Alphatech Konvektatom i Novim Modelom - Synapsy

Unapredite Vašu Kuhinju sa Alphatech Konvektatom i Novim Modelom - Synapsy Kada je reč o ...

Više

Tri neophodna elementa za omiljenu pekaru - recept, namirnice i oprema

Miris sveže pečenog hleba i kroasana omiljeni je miris jutra svakog sladokusca. Ritual odlaska na ...

Više

Važan element svake kuhinje - hladni sto

Iskusni ugostitelji znaju koliko je važno u kuhinji imati hladne stolove. Kuvarima su prava pomoć, a ...

Više

Srećne praznike želi vam Offerta 011!

Dragi saradnici, ušli smo u Novu poslovnu godinu. Želimo vam da svima nama ova 2023. godina ...

Više

Mašine za obradu mesa - alat za prave majstore

Nema pravog kulinarstva u Srbiji bez mesa. Zato je obrada mesa vrlo važan proces u kulinarstvu. ...

Više

OPREMA ZA HIGIJENU: Najvažniji element svakog ugostiteljskog objekta

S ozbirom da polako izlazimo iz pandemije, pretpostavka je da ćemo ređe viđati sredstva za ...

Više

Stižu topli dani, obezbedite frižider za piće na vreme

Ima onih koji ne vole led, ali žele hladno piće. Pripremite se za njih, a mi ćemo vam predstaviti ...

Više

Srećna i uspešnija 2022. godina!!!

Došao je kraj i ove 2021. godine! Nadamo se da vam je bila uspešna kako na poslovnom tako i na ...

Više
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.