Frižider komora za zrenje mesa Italy Line PIN180
€ 4.090,00
€ 3.650,00 Cena bez PDV-a
Goveđe meso predstavlja najbolji izbor za proces suvog zrenja. Meso koje je sazrelo metodom suvog zrenja postaje izuzetno mekano, prekriveno masnim slojem po spoljašnosti i ima visok sadržaj finog masnog tkiva unutar mišića, koje se naziva mramoriranost. Što je duži vremenski period tokom koga je meso smešteno u komori, to je njegov ukus intenzivniji i specifičniji.
Konačan rezultat je proteinski bogato meso, posebnog ukusa. Suvo sazrelo meso govedine je specifične mekoće, fine teksture i intenzivnog ukusa koji se ne može porediti ni sa jednog drugom vrstom svežeg mesa.
Meso dobijeno suvim zrenjem predstavlja najkvalitetnije meso koje se koristi za pripremu specijaliteta u vrhunskim restoranima širom sveta.
Ekskluzivni restorani u pripremi svojih specijaliteta najčešće čitave rozbratne stavljaju na zrenje, od kojih kasnije dobijaju komade poput: Rib steak-a, Ribeye stek-a, T-bone steak-a, Porterhouse steak-a, bifteka i ramsteka.
- Dim: 595x714x1720 mm
- Jednozonski kompresor Samostojeća
- ugrađena instalacija
- Neto kapacitet: 388 L
- Opseg vlažnosti: 85%
- Raspon temperature: 2-25 ℃
- Bešavni okvir vrata od nerđajućeg čelika sa 2 sloja LOV-E stakla
- Viseća šipka od nerđajućeg čelika 1 kom sa vešalicama od 3 kom
- 3kom police od nerđajućeg čelika
- 1kom posuda za sol od nerđajućeg čelika
- Okretna vrata,Sigurnosna brava
- Filter za ugalj
- N Sistem kontrole vlažnosti: Da
- UVC sistem: Da
- Rezervoar za vodu: Da
- Touchpad kontroler sa LED displejom
- Bela unutrašnja svetlost LE SS vazduhoplovna ploča SS poklopac ovlaživača SS ventilacioni postolje
- Sistem hlađenja ventilatora
- Rashladno sredstvo: R600a
- Dimenzije tela: Š595 * D710 * V1720mm
- Neto težina: 92kg