Frižider komora za zrenje mesa Italy Line PINVI300 SA
€ 5.720,00
€ 4.590,00 Cena bez PDV-a
Goveđe meso predstavlja najbolji izbor za proces suvog zrenja. Meso koje je sazrelo metodom suvog zrenja postaje izuzetno mekano, prekriveno masnim slojem po spoljašnosti i ima visok sadržaj finog masnog tkiva unutar mišića, koje se naziva mramoriranost. Što je duži vremenski period tokom koga je meso smešteno u komori, to je njegov ukus intenzivniji i specifičniji.
Konačan rezultat je proteinski bogato meso, posebnog ukusa. Suvo sazrelo meso govedine je specifične mekoće, fine teksture i intenzivnog ukusa koji se ne može porediti ni sa jednog drugom vrstom svežeg mesa.
Meso dobijeno suvim zrenjem predstavlja najkvalitetnije meso koje se koristi za pripremu specijaliteta u vrhunskim restoranima širom sveta.
Ekskluzivni restorani u pripremi svojih specijaliteta najčešće čitave rozbratne stavljaju na zrenje, od kojih kasnije dobijaju komade poput: Rib steak-a, Ribeye stek-a, T-bone steak-a, Porterhouse steak-a, bifteka i ramsteka.
- Dimenzije
- 750cm sirina
- 720cm dubina
- 2015 cm visina
- Kapacitet 620 litara
- Gas R600a
- Snaga 65W
- Opseg temperature 1-25℃