Frižider komora za zrenje mesa Italy Line PINVI300 SA

€ 5.720,00 € 4.590,00 Cena bez PDV-a

Goveđe meso predstavlja najbolji izbor za proces suvog zrenja. Meso koje je sazrelo metodom suvog zrenja postaje izuzetno mekano, prekriveno masnim slojem po spoljašnosti i ima visok sadržaj finog masnog tkiva unutar mišića, koje se naziva mramoriranost. Što je duži vremenski period tokom koga je meso smešteno u komori, to je njegov ukus intenzivniji i specifičniji.

Konačan rezultat je proteinski bogato meso, posebnog ukusa. Suvo sazrelo meso govedine je specifične mekoće, fine teksture i intenzivnog ukusa koji se ne može porediti ni sa jednog drugom vrstom svežeg mesa.

Meso dobijeno suvim zrenjem predstavlja najkvalitetnije meso koje se koristi za pripremu specijaliteta u vrhunskim restoranima širom sveta.

Ekskluzivni restorani u pripremi svojih specijaliteta najčešće čitave rozbratne stavljaju na zrenje, od kojih kasnije dobijaju komade poput: Rib steak-a, Ribeye stek-a, T-bone steak-a, Porterhouse steak-a, bifteka i ramsteka.

 

  • Dimenzije
  • 750cm sirina
  • 720cm dubina
  • 2015 cm visina
  • Kapacitet 620 litara
  • Gas R600a
  • Snaga 65W
  • Opseg temperature 1-25℃

 

Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Možda bi Vas zanimalo još i ovo?

Suvo zrenje je prirodan process zrenja mesa u toku kojeg se specijalnim UV lampama tretiraju najkvalitetniji juneći, ...
Suvo zrenje je prirodan process zrenja mesa u toku kojeg se specijalnim UV lampama tretiraju najkvalitetniji juneći, ...
Suvo zrenje je prirodan process zrenja mesa u toku kojeg se specijalnim UV lampama tretiraju najkvalitetniji juneći, ...
Suvo zrenje je prirodan process zrenja mesa u toku kojeg se specijalnim UV lampama tretiraju najkvalitetniji juneći, ...
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.