Sous Vide-Softcooker Sirman XP

€ 844,00 Cena bez PDV-a

Sve češće , naročito u kvalitetnim restoranima, predlažu vakuum kuvana jela pomoću SOUS VIDE-SOFTCOOKER. Ova vrsta kuvanja smatra se najzdravijom, najukusnijom i zasigurno naprednijom metodom u profesionalnom ugostiteljstvu. Kuvanjem hrane na niskoj temperaturi, zadržava se mekoća i nutritivne vrednosti proizvoda koje se gube tradicionalnim načinom kuvanja.

Vreme kuvanja se odredjuje tako  što  se dostigne nekoliko stepeni ispod ciljane temperature. Onda grejanje treba zaustaviti, preostala temperatura će nastaviti da kuva još neko vreme. Ukoliko se nastavi sa grejanjem, hrana će biti prepečena. SOUS VIDE kuvanje se nastavlja sve dok centar hrane ne dostigne svoju ciljanu temperaturu, ako se nastavi nakon ovog, hrana neće biti prekuvana. Vreme potrebno da hrana dostigne ciljanu temperaturu zavisi od početne temperature, debljine i oblika hrane…

Sous vide tehnologija pripreme namirnica – SOFTCOOKER kuvanje u vakuumu.

Uredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99

Displej za prikaz temperature i vremena

5 programa

IP X3 kućište od nerdjajućeg čelika

Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 16,5 cm

Automatsko gašenje u slučaju vadjenja uredjaja iz posude sa vodom

Pumpa za recirkulaciju tečnosti – ujednačena temperatura

Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja

Ručica za lako prenošenje sous vide uredjaja

 

 

  • Dimenzije (ŠxDxV): 130x260x340 mm
  • Snaga: 2.000 W
  • Radna temperatura: °C 24÷99
  • Kapacitet: do 52 litara vode
  • Težina: 4,5 kg
  • Standardi i usaglašenosti: CE sertifikat
  • Garancija: 12 meseci
  • Proizvođač: Sirman S.p.A Italy

 

Preuzmi datoteku:
Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Možda bi Vas zanimalo još i ovo?

Sve češće , naročito u kvalitetnim restoranima, predlažu vakuum kuvana jela pomoću SOUS VIDE-SOFTCOOKER. Ova vrsta ...
Sous Vide je kulinarski sistem u kome se hrana zatvorena vakumom kuva na tačno kontrolisanoj temperaturi. Idealno za a ...
Sve češće , naročito u kvalitetnim restoranima, predlažu vakuum kuvana jela pomoću SOUS VIDE-SOFTCOOKER. Ova vrsta ...
Sous Vide je kulinarski sistem u kome se hrana zatvorena vakumom kuva na tačno kontrolisanoj temperaturi. Idealno za a ...
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.