Sous Vide-Softcooker Sirman XP
€ 844,00 Cena bez PDV-a
Sve češće , naročito u kvalitetnim restoranima, predlažu vakuum kuvana jela pomoću SOUS VIDE-SOFTCOOKER. Ova vrsta kuvanja smatra se najzdravijom, najukusnijom i zasigurno naprednijom metodom u profesionalnom ugostiteljstvu. Kuvanjem hrane na niskoj temperaturi, zadržava se mekoća i nutritivne vrednosti proizvoda koje se gube tradicionalnim načinom kuvanja.
Vreme kuvanja se odredjuje tako što se dostigne nekoliko stepeni ispod ciljane temperature. Onda grejanje treba zaustaviti, preostala temperatura će nastaviti da kuva još neko vreme. Ukoliko se nastavi sa grejanjem, hrana će biti prepečena. SOUS VIDE kuvanje se nastavlja sve dok centar hrane ne dostigne svoju ciljanu temperaturu, ako se nastavi nakon ovog, hrana neće biti prekuvana. Vreme potrebno da hrana dostigne ciljanu temperaturu zavisi od početne temperature, debljine i oblika hrane…
Sous vide tehnologija pripreme namirnica – SOFTCOOKER kuvanje u vakuumu.
Uredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.
Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
Displej za prikaz temperature i vremena
5 programa
IP X3 kućište od nerdjajućeg čelika
Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 16,5 cm
Automatsko gašenje u slučaju vadjenja uredjaja iz posude sa vodom
Pumpa za recirkulaciju tečnosti – ujednačena temperatura
Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
Ručica za lako prenošenje sous vide uredjaja
- Dimenzije (ŠxDxV): 130x260x340 mm
- Snaga: 2.000 W
- Radna temperatura: °C 24÷99
- Kapacitet: do 52 litara vode
- Težina: 4,5 kg
- Standardi i usaglašenosti: CE sertifikat
- Garancija: 12 meseci
- Proizvođač: Sirman S.p.A Italy
- Katalog Souse vide Sirman XP [1,232 kB]