Novosti
OPREMA ZA HIGIJENU: Najvažniji element svakog ugostiteljskog objekta
S ozbirom da polako izlazimo iz pandemije, pretpostavka je da ćemo ređe viđati sredstva za ...
VišeStižu topli dani, obezbedite frižider za piće na vreme
Ima onih koji ne vole led, ali žele hladno piće. Pripremite se za njih, a mi ćemo vam predstaviti ...
VišeStižu topli dani, obezbedite frižider za piće na vreme
Ima onih koji ne vole led, ali žele hladno piće. Pripremite se za njih, a mi ćemo vam predstaviti ...
VišeSrećna i uspešnija 2022. godina!!!
Došao je kraj i ove 2021. godine! Nadamo se da vam je bila uspešna kako na poslovnom tako i na ...
VišeZa uspešan biznis potrebno je imati prave partnere!
Želimo da vam predstavimo pekaru Burda 1871 iz Leskovca! Pekara Burda 1871 otvorena je 17. ...
VišeBez kvalitetne opreme za piceriju nema ni vrhunske pice
Moglo bi se reći da je pica klasik na meniju, ali da bi "klasik" bio savršen, pravom pica majstoru ...
VišeSertifikat za dobru reputaciju 2021. godine!
Sa ponosom možemo da se pohvalimo da smo od kompanije COMPANIES REPUTATION dobili sertifikate za ...
VišeNajvažnije je rashladiti se tokom tropskih dana
Tropski dani su pred nama, a najlakše ih je prebroditi uz hladovini sa hladnim pićem. Zato vam u ...
VišeZa kuvare koji znaju šta žele RATIONAL KONVEKTOMATI
Najveća moguća korist za Kupce RATIONAL KONVEKTOMATA Najveća moguća korist za Kupce Rational ...
VišeŠta vam je sve potrebno za otvaranje restorana - PROFESIONALNI UGOSTITELJSKI APARATI
Ni jedna kuhinja, bez obzira da li je kod kuće ili u restoranu, ne može se zamisliti bez malih ...
VišeŠta vam je sve potrebno za otvaranje restorana - BARSKA OPREMA
U ovom našem vodiču za opremanje restorana i kafića došli smo i do barske opreme odnosno opreme za ...
VišeŠta vam je sve potrebno za otvaranje restorana - RASHLADA
Sastavni deo svakog ugostiteljskog objekta je rashladna oprema, bez obzira da li u sastavu imate ...
Više