Novosti
Zdrava priprema hrane je važna i nama i planeti
Kulinarski maraton ”Cookathon” održan je kao završni događaj trogodišnjeg projekta ”Hrana ...
VišeFacon-veganska varijanta slanine osvaja Britaniju
Svi vegani koji su do sada propuštali slaninu, ali ipak žele svoju alternativu ove namirnice, možda ...
Više10. Balkan Cheese Festival – Festival sireva Balkana
10. Balkan Cheese Festival, Festival sireva Balkana, održaće se u subotu i nedelju 12. i 13. oktobra ...
VišeBurek je dobio konkurenciju, u Nišu se po prvi put održava festival mekika
Niš je bogatiji za još jednu gastro manifestaciju, Unija pekara Niš organizovala je “Mekika fest”, ...
VišePanise – zamena za pomfrit
Novi pomfrit stiže iz Provanse. Pomfrit od leblebija, hrskav spolja i kremast iznutra, potpuno ...
VišeTrieste Coffee Experts 2019
Trieste Coffe Expert, 21–22. 9. 2019. godine Za zaposlene u italijanskom sektoru kafe već je ...
VišeU Beču limitirano vreme koje gosti mogu provesti u restoranima
U Beču je sve više restorana u kojima možete rezervisati mesto koje je vremenski ograničeno, odnosno ...
VišePrvi biftek iz laboratorije
Aleph Farms je prva kompanija na svetu koja je uspela da proizvede biftek u laboratorijskim ...
VišeNa tragu najređe paste na svetu
Delikatna i nemoguća za kopiranje i reprodukciju, su filindeu (ili “Božje niti”) je testenina ...
VišeBeogradski manifest 2019 – najbolja porodična zabava
Beogradski manifest 2019 je festival različitih manifestacija koji će biti održan od 24. do 26. maja ...
VišePredstavljen gastro-turistički vodič „Ukusi Vojvodine“
Turistički i gastronomski vodič „Ukusi Vojvodine“ , u izdanju udruženja Interfest, predstavljen je ...
VišeJelo koje je podelilo Siciliju
Na Siciliji se tadicionalno dobro jede, i kad je hrana u pitanju, kod i Italijana generalno nema ...
Više